Nog op zoek naar collega’s? Ontwerp je eigen poster! - Echteinfluencer

Nog op zoek naar collega’s? Ontwerp je eigen poster!

Je kon het ongetwijfeld al volgen in de media. Met zicht op het nieuwe schooljaar zijn er nog heel wat scholen op zoek naar leraren om hun team mee te versterken. De traditionele kanalen voor het posten van vacatures zijn bekend. Maar ook de campagne #echteinfluencer steekt graag een handje toe.

Heb jij er al eens aan gedacht om via onze postertool in ware campagne-stijl een oproep te doen richting nieuwe collega’s? Hier kun je op een originele manier met een eigen foto en tekst een gepersonaliseerd ontwerp maken. Klaar om te posten op de social media kanalen van de school of om als affiche te verspreiden. Het is in geen tijd klaar. Een kleine moeite dus met hopelijk een maximale impact, zodat die vacatures op jouw school in geen tijd ingevuld geraken.

Opgelet: ter illustratie gebruikten wij fictieve voorbeelden die #echteinfluencer zelf samenstelde. Het gaat hier niet om echte vacatures.