#CARRIERESWITCH - Echte influencer - Klaar voor een carrièreswitch - Word leraar

Maak
de switch

Word
leraar

echteinfluencer_icon_v3

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. In jouw droomjob staan afwisseling, autonomie en creativiteit centraal. Je wil bijdragen aan de toekomst van kleuters, kinderen, jongeren of volwassenen.

Het is nooit te laat om een nieuwe weg in te slaan. Kies voor een gevarieerd beroep waar je elke dag jouw leerlingen inspireert en boeit met lessen die je op je eigen manier invult. Draag jouw blik op de wereld over naar de volgende generatie.

#carrièreswitch

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je jouw ervaring delen in de klas? Afhankelijk van de lerarenopleiding kan je het in avond-, weekend- of afstandsonderwijs volgen. Wil je een lerarenopleiding volgen terwijl je al ervaring opdoet voor de klas? Ontdek hoe je kan combineren.

Je kan een lerarenopleiding volgen op graduaats-, bachelor- en masterniveau.
Benieuwd naar de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

  • Een goede work-life balance
  • Geen enkele dag is hetzelfde
  • Je hebt veel autonomie en vrijheid
  • Je inspireert je leerlingen
  • Je laat je creativiteit de vrije loop

Zet je leraar in de kijker

Vertel ons waarom jouw leraar een echte influencer is.

Deel je verhaal.

Doe mee

#trots

"Als ik leerlingen kan uitzwaaien die een hobbelig parcours op de schoolbanken hebben volgehouden en blij zijn dat ze het nadien goed doen op de werkvloer, ben ik trots op mijn job en op mijn leerlingen."

#echteinfluencer

Jij had zeker ook een leraar die je altijd is bijgebleven. Iemand die altijd vol passie voor de klas stond, die je motiveerde om het beste uit jezelf te halen, die je stimuleerde in een bepaalde studierichting of extra kansen gaf. Je leraar maakte voor jou het verschil. Wil jij ook zo iemand zijn? Word een echte influencer en krijg likes voor het leven.